torsdag 30 juni 2011

Middag hos Hanna & Johan

Om min lunch igår lämnade en del i övrigt att önska så blev middagen desto bättre! Hanna & Johan bjöd på supergod paj med svamp, kål, keso och ajvar och jag vet inte allt. Vi satt ute och njöt av det fina vädret och just när jag trodde att livet inte kunde bli bättre så dök den upp, efterrätten. En perfekt avslutning på et matdag som kanske inte började så bra, men som bara blev bättre och bättre...

Karins chokladmousse

2 ägg
150 gram choklad (blanda gärna mörk och vit)
2 dl vispgrädde

Vispa grädden. Separera äggen och vispa äggvitorna till ett hårt skum. Smält chokladen och blanda i äggulorna. Vänd försiktigt ned äggvitorna i chokladen och blanda därefter i grädden. Rör till jämn färg, häll upp i portionskoppar och kyl i två timmar före servering. Servera gärna med grädde och jordgubbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar