Just nu på Salt och Brygga. En oerhört trevlig och innovativ meny. Huvudrätten bestod av halloumi och rödbetor, vilket känns igen men tillbehören, auberginekroketter, sojaböns-och lingonröra och dragonkräm känns fräscht och fantastiskt gott! Här ser ni huvudrätten. Återkommer om resten!Vi är två arga vegetarianer som pratar mycket om mat. Mest är vi arga på restauranger som inte är tillräckligt kreativa när det gäller vegetarisk mat. Vi är alltså inte arga på köttätare, vi tycker bara inte att tre kokta rödbetor med smulad chèvreost är en måltid värd att betala 149 kronor för. Vi skriver om mat vi lagar, blir bjudna på eller äter ute.
lördag 5 februari 2011
Salt och Brygga - jag förlåter er för rödbetorna
Just nu på Salt och Brygga. En oerhört trevlig och innovativ meny. Huvudrätten bestod av halloumi och rödbetor, vilket känns igen men tillbehören, auberginekroketter, sojaböns-och lingonröra och dragonkräm känns fräscht och fantastiskt gott! Här ser ni huvudrätten. Återkommer om resten!
Etiketter:
Restauranger,
Salt och Brygga
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar