söndag 6 februari 2011

Mer från Salt och Brygga

Jag var alltså på Salt och Brygga igår för att fira Nisses 20 årsdag! Vi började med en Salt och Brygga-drink som bestod av äppellikör och prosecco vilket var jättegott! De är duktiga på drinkar på Salt och Brygga. Har tidigare fått en annan god bubblande drink här när det var juletider och glögg blandades med champagne.

Inte särskilt bra kvaitet på de bilder som togs igår tyvärr. Men, det gick att få en vegetarisk meny bestående av Dillplättar med vegetarisk rom, Halloumi med auberginekroketter och till efterrätt en crème brulée med Valrhonachoklad.

Här kan ni se dem!

Förrätten var helt fantastisk! Den vegetariska romen är tydligen gjord av alger och färgade med paprika och brända grönsaker. Det var också gräddfil, hackad rödlök och lite annat smått och gott till! Supergott!


Efterrätten var också fantastisk om  man är chokladälskare som jag (d v s, ingenting för Lotta). Crème bruléen serverades med en lingonparfait som balanserade chokladen perfekt. Dessutom var det snyggt, även om bilden inte riktigt gör den rättvisa.
Det fanns många andra kreativa efterrätter också. Jag kan se att när uteserveringen öppnar och det blivit lite varmare så kan ett glas bubbel och en efterrätt vara ett alternativ till en hel middag här!

Längtar till sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar