Inte särskilt bra kvaitet på de bilder som togs igår tyvärr. Men, det gick att få en vegetarisk meny bestående av Dillplättar med vegetarisk rom, Halloumi med auberginekroketter och till efterrätt en crème brulée med Valrhonachoklad.
Här kan ni se dem!
Förrätten var helt fantastisk! Den vegetariska romen är tydligen gjord av alger och färgade med paprika och brända grönsaker. Det var också gräddfil, hackad rödlök och lite annat smått och gott till! Supergott!
Efterrätten var också fantastisk om man är chokladälskare som jag (d v s, ingenting för Lotta). Crème bruléen serverades med en lingonparfait som balanserade chokladen perfekt. Dessutom var det snyggt, även om bilden inte riktigt gör den rättvisa.
Det fanns många andra kreativa efterrätter också. Jag kan se att när uteserveringen öppnar och det blivit lite varmare så kan ett glas bubbel och en efterrätt vara ett alternativ till en hel middag här!
Längtar till sommaren!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar