torsdag 15 september 2011

En kväll på Siesta

Här om veckan hade vi en otroligt trevlig kväll på Siesta på Gamla Väster. Siesta är lätt att glömma bort. Det ligger liksom på fel sida stan. Det är dock en riktig liten oas i ett mer och mer restaurangtomt Gamla Väster.

Siesta är inte känt för sin vegetatiska mat. Det är mer känt som ett riktigt köttställe som liksom mest pliktskyldigt har en vegetarisk rätt på menyn. Det är lite tråkigt eftersom det i övrigt är ett så trevligt ställe.

Den här gången blev det en pastarätt med syltad svamp, prästost och nån slags päron. Den första tuggan var god men sedan kändes det bara sladdrigt och kladdigt. Inga av ingredienserna passade liksom ihop och det berodde mest på konsistensen på det hela. Sedan var vissa saker lite kalla men inte tillräckligt kalla för att det skulle kännas genomtänkt. Så var det några konstiga klumpar som jag hade lite svårt att identifiera vad de var...

Jag är ganska besviken på Siesta. De hade en bra tanke med den här rätten. Det blev bara inte bra. Som en vän till mig brukar säga:"tanke 3:a genomförande 2:a". Alltså underkänt med besvikelse...

Vi hade i alla fall en trevlig kväll och vinet som dracks var i alla fall gott! I fortsättningen kommer jag att besöka Siesta utan att äta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar