Portabellohattar fyllda med en röra på fänkål, purjolök, färsk spenat, mungbönor, rashers (vegetarisk bacon) och comté. Till det en sallad på färskpotatis, rädisor, fetaost, dill och koriander - och senapsdressing såklart! Mycket gott, kan jag lova!
Vi är två arga vegetarianer som pratar mycket om mat. Mest är vi arga på restauranger som inte är tillräckligt kreativa när det gäller vegetarisk mat. Vi är alltså inte arga på köttätare, vi tycker bara inte att tre kokta rödbetor med smulad chèvreost är en måltid värd att betala 149 kronor för. Vi skriver om mat vi lagar, blir bjudna på eller äter ute.

måndag 30 maj 2011
Middag åt mor
Det här bjöd jag mamma på igår.
Portabellohattar fyllda med en röra på fänkål, purjolök, färsk spenat, mungbönor, rashers (vegetarisk bacon) och comté. Till det en sallad på färskpotatis, rädisor, fetaost, dill och koriander - och senapsdressing såklart! Mycket gott, kan jag lova!
Portabellohattar fyllda med en röra på fänkål, purjolök, färsk spenat, mungbönor, rashers (vegetarisk bacon) och comté. Till det en sallad på färskpotatis, rädisor, fetaost, dill och koriander - och senapsdressing såklart! Mycket gott, kan jag lova!
Etiketter:
Portabello,
recept,
svamp,
vegetariskt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar