Vi är två arga vegetarianer som pratar mycket om mat. Mest är vi arga på restauranger som inte är tillräckligt kreativa när det gäller vegetarisk mat. Vi är alltså inte arga på köttätare, vi tycker bara inte att tre kokta rödbetor med smulad chèvreost är en måltid värd att betala 149 kronor för. Vi skriver om mat vi lagar, blir bjudna på eller äter ute.
måndag 11 november 2013
Gudomlig grapefruktjuice
Så här i tider av höstrusk och förkylning så kan det kanske passa bra med ett litet uppfriskande juicetips. Häromdagen åt jag frukost på ett mycket trevligt ställe här i Lilongwe och drack bland annat en färskpressad juice gjord på blodgrape, äpple, och mynta. Det smakade så mycket solsken att det säkert kan pigga upp vilken råkall novembermorgon som helst, så fram med juicepressen och testa!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar