söndag 20 mars 2011

Restaurang Rebell fortsätter att leverera!

I veckan försökte min mamma och jag oss på att göra egen ravioli, men efter att ha misslyckats fatalt med degen gick vi ner och åt på rebell istället. Tyvärr föll den mjölkpocherade sellerin med ölkokt korn och blåbär oss inte riktigt i smaken. Ölet hade tagit överhanden och gjorde rätten obehagligt besk - men killarna på Rebell låter inte gästerna lämna lokalen missnöjda. Efter att vi klagat svängde kocken raskt ihop en annan rätt till oss. Det blev en gudomlig potatispuré med syrade morötter, svartrötter och lättfriterade prästostpuffar som vi blev mer än nöjda med.

Jag har svårt att komma på någon annan malmörestaurang som man blir så trevligt bemött på som på Rebell. Kombinationen av avslappnad kvarterskrogsatmosfär, ambitiöst kök och genuin omsorg om gästerna är svårslagen! Proffsigt är bara förnamnet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar