Vi har ju tidigare skrivit om olika blomkålspuréer här. Nu tror jag att jag har hittat min favorit!
En variant med manchego, purjolök och vitt vin.
Som vanligt kokas blomkålen i buljong och mixas till trevlig konsistens. Den här gången smakade jag av purén med riven manchego samt strimlad lättstekt purjolök som fick koka lite snabbt i vitt vin! Helt klart en ny favorit!
Vi är två arga vegetarianer som pratar mycket om mat. Mest är vi arga på restauranger som inte är tillräckligt kreativa när det gäller vegetarisk mat. Vi är alltså inte arga på köttätare, vi tycker bara inte att tre kokta rödbetor med smulad chèvreost är en måltid värd att betala 149 kronor för. Vi skriver om mat vi lagar, blir bjudna på eller äter ute.
söndag 13 januari 2013
En ny blomkålspurévariant
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar